Arapsuyu Mahallesi Atatürk Blv. Gökay Plaza No:23/A K:3 D:9 Konyaaltı/Antalya
Antalya Çocuk Hastalıkları ve Alerji Doktoru
8 Ocak 2024
Antalya Çocuk Hastalıkları ve Alerji Doktoru
OKUNMA : 28

Antalya Çocuk Hastalıkları ve Alerji Doktoru

 

Çocuk Hastalıkları ve Alerjileri Nedir?

Çocuk hastalıkları, çocuklarda oluşabilen ve genel olarak çocuklarda görünen hastalık tiplerine verilen addır. Çocukların yaşadığı hastalıklar, diğer hastalıklar gibi fazlasıyla önemlidir. Hatta kimi zaman yetişkinlere göre çok daha fazla önemli hale gelebilmektedir.Çocuk hastalıkları, hastanelerde farklı kliniklerde incelenmektedir. Çocuk hastalıkları ile ilgilenen bölüme pediatri adı verilmektedir. Pediatri, genel olarak çocuklarda bulunabilecek ya da oluşabilecek hastalıklar ile ilgilenmektedir. Ayrıca oluşan hastalıklara karşı tedavi süreci başlatmaktadır.Antalya Çocuk Doktoru Prof. Dr. Ayşen Bingöl’de çocuklarda görülebilecek her türlü hastalıkları kontrol edip, onlara yönelik tedaviler geliştirmektedir.

 

Çocuklar alerjik reaksiyonlarda yetişkinlerden daha hassastır. Özellikle küçük yaştaki çocuğun alerjisini tespit etmek oldukça zordur. Genelde şikayetini dile getiremeyen çocuklar, uyku bozukluğu, dikkatsizlik, huzursuzluk gibi anormal davranışlarla ebeveynlerin dikkatlerini çekmeye çalışırlar. Benzer şikayetleri olan çocuklar mutlaka bir doktor tarafından kontrol edilmelidir.

 

 

Çocuklarda alerjik hastalıklar ile ilgili merak ettiğiniz konuları Antalya Çocuk Doktoru Prof. Dr. Ayşen Bingöl’e sorabilir, sorunuzla ilgili öneriler isteyebilirsiniz.

Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (0)
Henüz yorum eklenmemiş
En Çok Okunan Yazılar